Metal

Sektor “Metal” proizvodi opremu za kancelarije, poslovne prostore, prodavnice, samoposluge, škole itd. Ta oprema se sastoji od: raznih vrsta polica za robu, polica za izlog, pultova, stolica (kancelarijskih, đačkih, baštenskih, barskih, za kafiće, …), stolova, garnišni, vešalica, obrtnih stalaka, lutki za izlog itd. Takođe izvodi bravarske radove: mehanizme za sprečavanje parkiranja, kontejnere za otpad, pijačne tezge, kante za otpatke, poštanske sandučiće, gasne, hidrantne i elektro ormane, garderobne ormane, samostojeće pepeljare, magacinske police, portale, ograde, rukohvate i drugo po potrebi.

Proizvodi sanitarnu opremu za kupatila: držače peškira, držače sapuna, držače rolo papira, držače za čaše, rukohvate, držače za ogledala, etažere, podne rešetke, vrata za kupatila, čiviluke i dr.

Sektor “Metal” nudi i usluge mašinske obrade, univerzalnim i doradnim strugovima, bušilicama i glodalicama. Takođe nudi i usluge obrade metala plastičnom deformacijom (savijanje i sečenje cevi i limova) i zavarivanja metala (elektrolučno, autogeno i u zaštitnom gasu sa CO2 i u argonu).

Pored toga sektor “Metal” vrši galvanizaciju metala, tj. njegovo oblaganje niklom, hromom, mesingom, cinkom. Radi elektrostatičko plastificiranje, farbanje metala i elektro poliranje prokromna.

  • Metalni cevni program sa vrhunskom galvanskom zaštitom i elektrostatskom plastifikacijom u kombinaciji sa izuzetno kvalitetnim elementom od drveta.
  • Opremanje robnih kuća, samoposluga, ekskluzivnih prodavnica i drugih specijalizovanih objekata.
  • Idejna rešenja i detaljni projekti opremanja enterijera i eksterijera.
  • Kiosci, kombinacija metal-drvo u svim konstruktivnim varijantama i za različite namene.
  • Metalna spiralna stepeništa sa različitim površinskim zaštitama i gazištima od oplemenjenog drveta, stepenišne ograde, Sve vrste bravarskih usluga.
  • Obrada lima na CNC mašinama za probijanje, prosecanje i savijanje lima.
  • Izrada zatvorenih i otvorenih metalnih kontejnera različitih zapremina (od 1,1 do 5 metara kubnih)
  • Mazalice sa loptastom glavom, mazalice sa poluokruglom glavom, mazalice sa koničnom glavom, mazalice sa levkastom glavom,
  • Izrada standardnih garderobnih ormana i ormana za prehrambenu industriju – kosih.

METALNA SPIRALNA STEPENIŠTA

sa različitim površinskim zaštitama i gazištima od oplemenjenog drveta, stepenišne ograde. Sve vrste bravarskih usluga…

METALNI GARDEROBERI

Izrada standardnih garderobnih ormana i ormana za prehrambenu industriju – kosih.

OBRADA LIMA

na CNC mašinama za probijanje, prosecanje i savijanje lima…

KONTEJNERI

Izrada zatvorenih i otvorenih metalnih kontejnera različitih zapremina (od 1,1 do 5 metara kubnih)

METALNI CEVNI PROGRAM

sa vrhunskom galvanskom zaštitom i elektrostatskom plastifikacijom u kombinaciji sa izuzetno kvalitetnim elementom od drveta.

OPREMANJE

robnih kuća, samoposluga, ekskluzivnih prodavnica i drugih specijalizovanih objekata.